Yrityksen myyminen

Etsimme yrityksellesi ostajan ja neuvottelemme hyvän kaupan

Oletko myymässä yritystäsi? Midaksen avulla löydät kiinnostavimmat ostajat yrityksellesi. Verkostomme kattaa sekä kotimaiset että kansainväliset ostajat.

Osoitamme ostajaehdokkaille yrityksesi liiketoimintapotentiaalin. Tunnistamme myös osa-alueet, joissa ostaja voi saavuttaa säästöjä, kasvua ja muita hyötyjä yritysoston jälkeen.

Palvelumme kattaa yrityskaupan kaikki vaiheet. Luomme esittelyaineiston, kontaktoimme potentiaaliset ostajat, neuvottelemme kaupan ehdot tiiviissä yhteistyössä myyjän kanssa ja saatamme kaupan päätökseen.

Mitä paremmin yrityksesi sopii ostajan strategiaan, sitä arvokkaampi yrityksesi on

Tutustumme huolellisesti yritykseesi, jotta saamme selkeän kuvan liiketoiminnastasi ja voimme muodostaa varman arvion yrityksesi arvosta. 

Liiketoiminnan arvottaminen vaatii eri näkökulmien huomioon ottamista. On arvioitava yhtiön sisäisiä lukuja, kuten tasetta ja liiketoiminnan kassavirtaa, mutta myös ulkoisia tekijöitä, kuten samalla alalla toimivien muiden yhtiöiden tilannetta.

Yrityksen nykyisen tilan ja avainlukujen lisäksi huomioimme uuden omistajan välillä syntyvät synergiat: mitä suuremmat mahdollisuudet kauppa tarjoaa ostajalle, sitä kiinnostavammaksi se tekee yrityksesi. Tehtävämme on löytää uusia mahdollisuuksia sekä myyjän että ostajan näkökulmasta.

Keskitymme ensisijaisesti järjestelyihin, joiden yritysarvo (EV) on 5–50 miljoonaa euroa.

Kysy lisää yrityksen myymisestä

Yrityksen myymiseen liittyvissä asioissa sinua neuvoo Turo Levänen. Turo on tehnyt kymmeniä menestyksekkäitä yrityskauppoja ja satoja rahoitusjärjestelyjä uransa aikana. Hän ymmärtää niin yrittäjän elämäntyön arvon kuin sijoittajan näkökulman.

Turo Levänen

+358 50 569 7626

turo.levanen@midasequities.fi

Ota yhteyttä

Oletko myymässä yritystäsi? Tarvitsetko kasvurahoitusta? Etsitkö sijoituskohdetta? 

Jätä yhteystietosi, otamme mielellämme yhteyttä.

Referenssit

Vuoreksen Puutarhakortteli Oy

9/2019

Rakentamisen aikainen rahoitus Vuoreksen Puutarhakortteli Oy:lle

Sijoittajat: rahoitusyhtiö ja joukko yksityissijoittajia.

HSSR OY JA HSSR:N OSAKKEENOMISTAJAT

7/2019

Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR Oy:n koko osakekannan myynti Raksystems Insinööritoimisto Oy:lle.


Rakennusliike

8/2018

Oman ja vieraan pääoman ehtoinen rahoitus rakennushankkeen toteuttamiseksi.

Sijoittajat: eläkeinstituutio, family office -sijoittaja ja joukko yksityissijoittajia.