Sijoittajalle

Kiinnostaako pääomasijoittaminen?

Midas Equities tarjoaa ammattimaisille yksityissijoittajille, perheiden ja sukujen sijoitusyhtiöille ja institutionaalisille sijoittajille erinomaisia sijoitusmahdollisuuksia.

Tarjolla on mahdollisuuksia yksityisesti omistettujen yhtiöiden pääomasijoittamisen ja kiinteistösijoitusten parissa. Historiallisesti private equity -sijoittaminen on ollut hyvin tuottoisaa. Uskomme tarjoamiemme sijoitusmahdollisuuksien jatkavan kunniakkaasti tämän omaisuusluokan perinteitä.

Sijoitusmahdollisuudet voivat olla yrityskauppatilanteita, joissa yksityisen yrityksen enemmistöomistusta tarjotaan sijoittajille. Tai yksityinen yritys hakee kasvurahoitusta ja tarjoaa sijoittajille pääomasijoitusta vastaan vähemmistöosuutta yhtiössä. Hankkeissamme on sijoitusmahdollisuuksia laajalla skaalalla oman ja vieraan pääoman ehtoisiin rahoitusinstrumentteihin.

Kiinteistöhankkeissa tarjoamme sijoittajille sijoitusmahdollisuuksia muun muassa toimitilakiinteistöjen ja asuinrakennusten rakentamisen aikaiseen rahoittamiseen oman ja vieraan pääoman ehtoisin rahoitusinstrumentein.

Tarjoamme mielenkiintoisia epäsuoria sijoitusmahdollisuuksia vaihtoehtoisten sijoitusten parissa. Keskitymme laadukkaisiin eurooppalaisiin ja pohjois-amerikkalaisiin rahastoihin. Olemme toimineet yhteistyössä mm. hyvin menestyneiden venture capital-, buyout-, infrastruktuuri-, kiinteistö- ja hedge-rahastojen kanssa.

Liity sijoittajapiiriimme. Lähestymme harkiten mielenkiintoisilla sijoitusmahdollisuuksilla.

lisätietoja sijoittamisesta antaa pekka virtanen

Pekka virtanen

+358 50 367 7923

pekka.virtanen@midasequities.fiPekka vastaa Midaksen on sijoittajasuhteista. Pekka hoitaa sijoittajasuhteitamme yli kahden vuosikymmenen kokemuksella. Pekalla on hyvä tuntuma suomalaisten ja skandinaavisten sijoittajien painotuksiin sijoittamisessa. Ennen tehtäviään Midaksella Pekka on toiminut mm. yksityispankkiirina suomalaisessa hedge-rahastossa ja vastannut pohjoismaisista asiakkuuksista Schroders Private Bankissa Zürichissä.