Sijoittajalle

Kiinnostaako pääomasijoittaminen?

Midas Equities tarjoaa ammattimaisille yksityissijoittajille, perheiden ja sukujen sijoitusyhtiöille ja institutionaalisille sijoittajille erinomaisia sijoitusmahdollisuuksia.

Tarjolla on mahdollisuuksia yksityisesti omistettujen yhtiöiden pääomasijoittamisen ja kiinteistösijoitusten parissa. Historiallisesti private equity -sijoittaminen on ollut hyvin tuottoisaa. Uskomme tarjoamiemme sijoitusmahdollisuuksien jatkavan kunniakkaasti tämän omaisuusluokan perinteitä.

Sijoitusmahdollisuudet voivat olla yrityskauppatilanteita, joissa yksityisen yrityksen enemmistöomistusta tarjotaan sijoittajille. Tai yksityinen yritys hakee kasvurahoitusta ja tarjoaa sijoittajille pääomasijoitusta vastaan vähemmistöosuutta yhtiössä. Hankkeissamme on sijoitusmahdollisuuksia laajalla skaalalla oman ja vieraan pääoman ehtoisiin rahoitusinstrumentteihin.

Kiinteistöhankkeissa tarjoamme sijoittajille sijoitusmahdollisuuksia muun muassa toimitilakiinteistöjen ja asuinrakennusten rakentamisen aikaiseen rahoittamiseen oman ja vieraan pääoman ehtoisin rahoitusinstrumentein.

Tarjoamme mielenkiintoisia epäsuoria sijoitusmahdollisuuksia vaihtoehtoisten sijoitusten parissa. Keskitymme laadukkaisiin eurooppalaisiin ja pohjois-amerikkalaisiin rahastoihin. Olemme toimineet yhteistyössä mm. hyvin menestyneiden venture capital-, buyout-, infrastruktuuri-, kiinteistö- ja hedge-rahastojen kanssa.

Liity sijoittajapiiriimme. Lähestymme harkiten mielenkiintoisilla sijoitusmahdollisuuksilla.

lisätietoja sijoittamisesta antaa JYRKI SOININEN

JYRKI SOININEN

+358 40 142 0396

jyrki.soininen@midasequities.fiJyrki vastaa Midaksen on sijoittajasuhteista. Hän hoitaa sijoittajasuhteitamme lähes kahden vuosikymmenen kokemuksella. Jyrkillä on hyvä tuntuma suomalaisten ja skandinaavisten sijoittajien preferensseihin sijoittamisessa. Ennen tehtäviään Midaksella Jyrki toimi Investment Managerina Sampo Groupin omistamassa Mandatum Lifessa. Tätä ennen hän on toiminut mm. Sampo Pankissa ja OP-Pohjola-ryhmässä.