RAKENTAMINEN JA KIINTEISTÖT

MIDAKSEN RATKAISU RAKENTAMISEN RAHOITTAMISEEN

Tarjoamme osaamistamme ja kontaktejamme kiinteistökehittäjien, rakennuttajien ja rakennusliikkeiden käyttöön. Kehittämämme rakentamisen rahoittamisen ratkaisu auttaa kiinteistökehittäjiä ja rakentajia kiihdyttämään kasvuaan ja tarjoaa sijoittajille tuottoisia, vakuudellisia sijoitusmahdollisuuksia.

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen rahoitusratkaisun, jolla hoidetaan rakentamisen aikaisen käyttöpääoman niukkuutta. Ratkaisussamme sijoittajat rahoittavat rakentamista pääomalla, jonka pankit lukevat hankkeen omarahoitukseksi. Hankkeen kehittäjän oma rahoitustarve pienenee ja rahoitusriski jakaantuu. Yhdistämme hyvät rakennushankkeet, osaavat rakentajat, rakentamista rahoittavat pankit ja laajan sijoittajajoukkomme tavalla, jossa voittavat kaikki järjestelyn osapuolet. Rahoitamme mielellämme niin asuinrakentamista kuin toimitilahankkeita.

Voimme ottaa kiinteistökehitysvastuuta yhdessä rakentajien kanssa ja olla kehityshankkeissa mukana jo ennen rakentamisvaihetta oman pääoman ehtoisilla Instrumenteilla ja osakkeenomistajina projektiyhtiöissä. Rahoitamme kehitettävien maa-alueiden, tonttien ja kiinteistöjen hankintaa.

KIINTEISTÖJÄRJESTELYT

Tarjoamme kiinteistöjen omistajille laajasti osaamistamme kiinteistöjen omistus- ja rahoitusjärjestelyihin. Teemme yksittäisten kiinteistöhankkeiden omistus- ja rahoitusjärjestelyitä ja toimimme neuvonantajina laajemmissa kiinteistöportfoliojärjestelyissä. Tunnemme laajasti kiinteistöihin sijoittavia sijoittajia niin kotimaassa kuin laajemmin Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa.

  • Kiinteistöjen myynnin ja ostamisen neuvonantopalvelut
  • Sale and leaseback -järjestelyt
  • Oman pääoman ehtoisen rahoituksen järjestäminen
  • Lainajärjestelyt
  • Kiinteistöanalyysit

Kysy lisää rakentamisen rahoittamisesta ja kiinteistöjärjestelyistä

Kysy lisää rakentamisen rahoittamisesta ja KIINTEISTÖJÄRJESTELYISTÄ

Jukka on ollut neuvonantajana useissa yrityskaupoissa ja rahoitusjärjestelyissä sekä listautumisjärjestelyissä Frankfurtin ja Lontoon pörssien juniorilistoille 1990-luvun lopulta alkaen. Yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella hän tuntee suomalaisten ja pohjoismaisten sijoittajien maun ja preferenssit.

Jukka Koski

+358 50 548 4377

jukka.koski@midasequities.fi

Ota yhteyttä

Oletko myymässä yritystäsi? Tarvitsetko kasvurahoitusta? Etsitkö sijoituskohdetta? 

Jätä yhteystietosi, otamme mielellämme yhteyttä.

Referenssit

Ruoto Invest Oy

6/2022

Oman pääoman ehtoinen kasvurahoitus. Midas Equities toimi hankkeessa Ruodon taloudellisena neuvonantajana.

Sijoittajat: Arvo Sijoitusosuuskunta ja joukko yksityissijoittajia

Sijoituksen koko: € 4,1 milj.

Kiinteistö Oy Lastenkodinkatu 5

1/2022

Rakentamisen aikainen rahoitus kerrostalohankkeeseen.

Rahoittaja: Collector Bank AB

Otti Management Oy

1/2022

Midas Equities Oy avusti Otti Management Oy:n hallinnoimia rahastoja Ruoto Oy:n osake-enemmistön ostamisessa.

Sijoittajat: joukko yksityissijoittajia