RAKENTAMINEN JA KIINTEISTÖT

MIDAKSEN RATKAISU RAKENTAMISEN RAHOITTAMISEEN

Tarjoamme osaamistamme ja kontaktejamme kiinteistökehittäjien, rakennuttajien ja rakennusliikkeiden käyttöön. Kehittämämme rakentamisen rahoittamisen ratkaisu auttaa kiinteistökehittäjiä ja rakentajia kiihdyttämään kasvuaan ja tarjoaa sijoittajille tuottoisia, vakuudellisia sijoitusmahdollisuuksia.

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen rahoitusratkaisun, jolla hoidetaan rakentamisen aikaisen käyttöpääoman niukkuutta. Ratkaisussamme sijoittajat rahoittavat rakentamista pääomalla, jonka pankit lukevat hankkeen omarahoitukseksi. Hankkeen kehittäjän oma rahoitustarve pienenee ja rahoitusriski jakaantuu. Yhdistämme hyvät rakennushankkeet, osaavat rakentajat, rakentamista rahoittavat pankit ja laajan sijoittajajoukkomme tavalla, jossa voittavat kaikki järjestelyn osapuolet. Rahoitamme mielellämme niin asuinrakentamista kuin toimitilahankkeita.

Voimme ottaa kiinteistökehitysvastuuta yhdessä rakentajien kanssa ja olla kehityshankkeissa mukana jo ennen rakentamisvaihetta oman pääoman ehtoisilla Instrumenteilla ja osakkeenomistajina projektiyhtiöissä. Rahoitamme kehitettävien maa-alueiden, tonttien ja kiinteistöjen hankintaa.

KIINTEISTÖJÄRJESTELYT

Tarjoamme kiinteistöjen omistajille laajasti osaamistamme kiinteistöjen omistus- ja rahoitusjärjestelyihin. Teemme yksittäisten kiinteistöhankkeiden omistus- ja rahoitusjärjestelyitä ja toimimme neuvonantajina laajemmissa kiinteistöportfoliojärjestelyissä. Tunnemme laajasti kiinteistöihin sijoittavia sijoittajia niin kotimaassa kuin laajemmin Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa.

  • Kiinteistöjen myynnin ja ostamisen neuvonantopalvelut
  • Sale and leaseback -järjestelyt
  • Oman pääoman ehtoisen rahoituksen järjestäminen
  • Lainajärjestelyt
  • Kiinteistöanalyysit

Kysy lisää rakentamisen rahoittamisesta ja kiinteistöjärjestelyistä

Kysy lisää rakentamisen rahoittamisesta ja kiinteistöjärjestelyistäyksen rahoitusjärjestelyistä

Jukka on ollut neuvonantajana useissa yrityskaupoissa ja rahoitusjärjestelyissä sekä listautumisjärjestelyissä Frankfurtin ja Lontoon pörssien juniorilistoille 1990-luvun lopulta alkaen. Yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella hän tuntee suomalaisten ja pohjoismaisten sijoittajien maun ja preferenssit.

Jukka Koski

+358 50 548 4377

jukka.koski@midasequities.fi

Ota yhteyttä

Oletko myymässä yritystäsi? Tarvitsetko kasvurahoitusta? Etsitkö sijoituskohdetta? 

Jätä yhteystietosi, otamme mielellämme yhteyttä.

Referenssit

Fimma Oy

8 / 2021

Rakentamisen aikainen rahoitus aluerakentamishankkeeseen.

Sijoittajat: joukko yksityissijoittajia

Forentia Liiketilat Oy

7/2021

Neljän liiketilan kiinteistöportfolion myynti Brunswick Real Estaten ja Nyfosan perustamalle kiinteistösijoitusyhtiölle.

Fimet Invest Oy ja Fimet Invest Oy:n osakkeenomistajat

6/2021

Fimet Invest Oy:n koko osakekannan myynti Shanghai Medical Instruments Co., Ltd.:lle.