Julkaisut

18.12.2019

Yrityskaupan rahoitus

Oletko harkitsemassa yrityksen ostamista tai pohditko eri vaihtoehtoja, kuinka yrityksen oston voisi rahoittaa?

Midas Equities tarjoaa kattavat yrityskaupan neuvonnan palvelut. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus haastavammistakin yrityskaupoista aina rahoituksesta verotukseen. Kokenut tiimille auttaa yrityskaupan kaikissa eri vaiheissa ja toimii neuvonantaja, jotta onnistunut yrityskaupat saadaan järjestettyä.

Midas tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot yrityskaupan rahoittamisen ollessa ajankohtaista. Satojen yritysjärjestelyiden ammattilaiset tarjoavat riippumatonta neuvoa järkevän ja hyvin ehdoin järjestettyyn rahoituksen toteuttamiseen. Rahoituksen kohteena voivat olla ostaja(t), kaupan kohteena olevan yrityksen rahoitus tai omistajuusjärjestelyissä muodostuva uusi yritys. 

Yrityskauppojen rahoituksessa ollaan perinteisesti käytetty pääosin vieraan pääoman ehtoisia rahoituksia, mutta tarjoamme myös oman pääoman ehtoisen rahoituksen instrumentteja rahoituksen järjestämiseen. Isommissa ja haastavammissa yrityskaupoissa käytetään useita eri rahoitusinstrumentteja ja oikean rahoituksen järjestäminen on olennainen osa yhtälöä.

Yrityskaupan rahoituksen ehdoissa vertailemme myös omarahoitusosuuden vaatimusta ja pyrimme löytämään ostajan kannalta järkevimmän rahoituksen muodon. Tämän lisäksi kaupan kohteena olevan yrityksen koneita, kalustoa tai varastoa voidaan myös hyödyntää kohdevakuutena ja madaltaakseen yrittäjän riskiä. 

Parhaaseen lopputulokseen pääsemme aina kun teemme tiivistä yhteistyötä yrityskaupan rahoitusta hakevan henkilön tai yrityksen kanssa. Räätälöimme aina rahoituksen ostajan mukaan ja löydämme ostajan kannalta järkevimmät rahoitusvaihtoehdot. Tuotamme dokumentaatiot, järjestämme rahoitusneuvottelut, neuvomme rahoituksen ehdoissa ja verotukseen liittyvissä asioissa ja tuomme yrityskaupan rahoituksen pöydällesi.

Ota yhteyttä Midaksen asiantuntijoihin ja laadimme ehdotuksemme yrityskaupan rahoituksen järjestämiseen.

YRITYSKAUPAN VEROTUS

Erityisesti suuremmat yrityskaupat vaativat monipuolisempaa neuvontaa niin rahoitukseen kuin verokseen liittyvissä asioissa. Toimimme yhteistyössä johtavien veroneuvontaan keskittyvien asiantuntijoiden kanssa ja voimme tarvittaessa opastaa myyjää valitsemaan parhaan veroasiantuntijan.

MIDAS EQUITIES – YRITYSKAUPAN ASIANTUNTIJA

Kaikki yrityskaupat ovat yksilöllisiä ja onnistuneen yrityskaupan toteuttaminen on kiinni monesta eri tekijästä. Midas Equities yrityskaupan asiantuntijat järjestävät rahoituksen toimialariippumattomasti, jotta saat onnistuneet yrityskaupat toteutettua kohtuuhintaisella ja järkevillä ehdoilla olevalla rahoituksella.

Ota yhteyttä Midaksen yrityskaupan asiantuntijoihin ja järjestämme yrityskaupallesi sopivan rahoituksen.

OTA YHTEYTTÄ

Yrityskaupan rahoitussuunnittelu on monimutkainen prosessi ja asiantuntijamme kokemus, kontaktit ja neuvonta tuovat selkeää lisäarvoa onnistuneet yrityskaupan rahoituksen järjestämiseen.

Täytä lomake tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavan työpäivän aikana. 

OTA YHTEYTTÄ