Julkaisut

18.12.2019

Kiinteistörahoitus

Rakentamisen rahoitus on yksi Midas Equitities Oy:n erityisosaamisalueista. Meillä on kokemusta rakentamisen aikaisesta rahoituksesta niin liikekiinteistörakentamis- kuin asuinrakentamishankkeiden parissa. Kokeneilla ja riippumattomilla asiantuntijoillamme on kokemusta lukuisista onnistuneista kiinteistörahoituksen järjestelyistä. Mielestämme kustannustehokas, toimiva ja järkevillä ehdoilla järjestetty rahoitus on tärkeä edellytys rakennushankkeen onnistumiseen.

Olemme myös kehittäneet ainutlaatuisen ratkaisun kiinteistörahoitukseen. Ratkaisumme avulla hoidetaan rakentamisen aikaisen rahoituksen niukkuutta. Tuomme yhteen hyvät gryndi-hankkeet, kokeneet rakentajat, rakentamista rahoittavat pankit ja laajan sijoittajajoukkomme tavalla, jossa kaikki järjestelyn osapuolet voittavat. Ratkaisumme auttaa rakentajia kiihdyttämään kasvua sekä luomaan vakaan rahoituspohjan toiminnalle.

Olipa tavoitteenasi kerrostalon rakennuttaminen, rivitalon rakennuttaminen tai liikekiinteistön rakennuttaminen, me etsimme sopivat rahoitusinstrumentit rakennuttamisen rahoittamiseen ja järjestelemme hankkeellenne rahoituksen. Rahoituksen suunnittelu kannattaa aloittaa jo rakennushankkeen alkuvaiheessa, jotta asiantuntijamme voi suunnitella ja järjestää kokonaisvaltaisen, kustannustehokkaan ja sopivan rahoitusratkaisun teille. Tällöin voit rakennuttajana olla huoletta, kun tiedät, että sinulla on kokeneet rakentamisen rahoituksen asiantuntijat tukenasi ja voit itse keskittyä hankkeen onnistuneeseen toteuttamiseen.

Järjestämme kiinteistörahoituksen aina tarpeeseen räätälöidyssä muodossa. Asiantuntijamme toteuttavat onnistuneet rakentamisen rahoitukset aina hyödyntäen kustannustehokkaimpia ja joustavimpia rahoituksen muotoja. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi:

  • pankkien, rahoitusyhtiöiden ja vakuutusyhtiöiden tarjoama lainarahoitus
  • yksityisten sijoittajien ja lainarahastojen tarjoama rahoitus
  • pääomasijoittajien, sijoitusyhtiöiden ja yksityissijoittajien tarjoama vieraan ja oman pääoman ehtoinen rahoitus.

Viime vuosina rakennuttajat sekä rahoittajat ovat myös yhä enemmän yhdistäneet eri rahoitusinstrumentteja rakennushankkeiden parissa ja olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen ratkaisun löytämään tehokkaat rahoitusratkaisut hankkeesta riippumatta. Tiimillämme on kokemusta eri kokoisten hankkeiden rahoittamisesta ja asiakkaamme tietävät, että meidän kiinteistörahoituksen osaamiseen voi luottaa kaikissa kiinteistörahoituksen eri vaiheissa.

Meillä on takana satoja onnistuneita rahoitusjärjestelyitä, joista osan olemme toteuttaneet nopeasti jopa muutamissa päivissä. Toisaalta tiimimme on myös toteuttanut vaativampia, pitkäaikaisia kiinteistörahoituksen hankkeita, jotka ovat vaatineet pitkää suunnittelua, strategista osaamista kiinteistörahoituksen parissa sekä useiden eri rahoitusinstrumenttien yhdistelyä osana rahoituskokonaisuutta.

PYYDÄ RATKAISU KIINTEISTÖRAHOITUKSEN JÄRJESTÄMISEEN

Olitpa sitten suunnittelemassa rakennushanketta tai jo kokenut rakennushankkeiden toteuttaja, täytä lomake tai ota suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme. Yhteistyön avulla kokeneet asiantuntijamme järjestävät teille tehokkaan, kokonaisvaltaisen ja juuri teille sopivimman rahoituksen.

Tutustumme kiinteistörahoituksen tarpeisiinne ja selvitämme yhdessä, mikä on juuri teille sopivin rahoitusratkaisu. Tämän jälkeen ryhdytään toimiin hankkeen rahoituksen järjestämiseksi.

Ota yhteyttä