Julkaisut

18.12.2019

Käyttöpääomalaina

Käyttöpääomalaina on pk-yrityksille tarkoitettu laina, jota käytetään käyttöpääoman rahoittamiseen kausivaihteluiden vuoksi tai osana investointeja ja omistajuusjärjestelyitä. Midas Equities järjestelee käyttöpääoman rahoitusta yrityksille, joiden rahoitustarve on vähintään 250 000 €.

Käyttöpääoman lisäys tarjoaa pk-yrityksille joustavuutta ja puskureita kassanhallintaan. Asiantuntijamme määrittelevät rahoituksen tarpeen, käytettävät käyttöpääoman rahoituksen instrumentit ja järjestävät yrityksellesi rahoituksen. Kun yritys käyttää aikaa käyttöpääoman rahoituksen suunnitteluun ja käyttöpääomatarpeen ennakointiin, voi yritys välttyä turhilta kassakriiseiltä erityisesti, jos projektit venyvät tai jos maksusaatavat kerääntyvät tiettyyn ajankohtaan vuoden aikana. Mielestämme ennakoiva ja hyvin suunniteltu käyttöpääoman rahoitus ja hyvä kassavirtojen ennakointi on menestyvän liiketoiminnan edellytyksiä.

Midaksen kokeneilla ja riippumattomilla asiantuntijoilla on kokemusta lukuisista rahoitusjärjestelyistä ja järjestämme yrityksellesi toimivan ja kohtuuhintaisen käyttöpääomarahoituksen. Tämän lisäksi autamme ennakoimaan käyttöpääoman tarvetta sekä käytettäviä instrumentteja, jotta yritys saa käyttöpääoman järkevillä ehdoilla.

Kaikki yritysrahoitukset järjestämme aina räätälöidysti yrityksen tarpeeseen sopivassa muodossa. Vaihtoehtoja käyttöpääoman rahoitukseen ovat esimerkiksi:

  • Pankkien, rahoitusyhtiöiden ja vakuutusyhtiöiden tarjoama käyttöpääoman rahoitus
  • Yksityisten sijoittajien ja lainarahastojentarjoama lainarahoitus
  • Pääomasijoittajien ja sijoitusyhtiöiden tarjoama vieraan ja oman pääoman ehtoinen rahoitus

Laajan kontaktiverkostomme kautta järjestämme tarvittavan rahoituksen nopeasti ja tehokkaasti yrityksen koosta riippumatta. Toimimme toimialariippumattomasti ja asiantuntijamme ymmärtävät eri toimialojen erityispiireet ja kuinka ne vaikuttavat valittavaan rahoitusmuotoon ja liiketoiminnan vaatimaan käyttöpääomaan. Meillä on kokemusta myös lukuisista rakentamisen aikaisista rahoitusjärjestelyistä niin liikekiinteistärakentamisen kuin asuinrakennushankkeissa. Voit myös lukea rakentamisen rahoituksesta lisää täältä.

Midas Equities toteuttaa käyttöpääoman rahoitukset kokonaisvaltaisesti

  • Arvoimme rahoitustarpeen ja suunnittelemme optimaalisen pääomarakenteen
  • Haemme yrityksesi ja omistajien etua parhaiten palvelevat oman ja vieraan pääoman ehtoisen rahoituksen tarjoajat
  • Valmistelemme tarvittavan dokumentaation ja materiaalin
  • Järjestämme rahoitusneuvottelut valittujen rahoittajien kanssa
  • Avustamme rahoitussopimusten solmimisessa

Parhaaseen lopputulokseen pääsemme, kun teemme tiiviisti ja luottamuksella yhteistyötä rahoitusta hakevan yrityksen kanssa. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja toteutetaan yhdessä onnistunut käyttöpääoman rahoitus.

PYYDÄ RATKAISUA YRITYKSENNE KÄYTTÖPÄÄOMAN RAHOITTAMISEEN

Täytä lomake tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme. Olemme teihin yhteydessä viimeistään seuraavan työpäivän aikana.

Tutustumme tarkemmin yrityksenne toimintaan ja tarpeisiin. Tämän jälkeen selvitämme yhdessä, mikä on juuri teille sopivin käyttöpääoman rahoitusratkaisu ja ryhdymme toimiin sen järjestämiseksi.

Ota yhteyttä