Asiantuntijat

Juho Joensuu

Senior Advisor

+358 40 675 7799

juho.joensuu@midasequities.fi

Juho on Midas Equities Oy:n Senior Advisor vastuualueenaan sijoittajasuhteet sekä markkinointi.

Juho on työskennellyt myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa niin tuote- ja palveluliiketoiminnan parissa, kuin myös rahoitusalalla. Hän auttaa aloittelevia ja kasvuyrityksiä liiketoiminnan, sijoittajasuhteiden sekä myyntistrategian kehittämisessä.

Juhon edellinen rooli oli Fixed Income Sales pohjoismaisessa sijoituspalveluita ja -neuvontaa tarjoavassa yrityksessä. Hän oli yksi yrityksen Suomen toimintoja aloittamassa olleista, ja hänen asiakkaitaan olivat yksiä yrityksen suurimmista ja tunnetuimmista sijoittajista. Hänen vastuualueenaan oli sijoittajasuhteet sekä ammattimaisiin, että ei-ammattimaisiin sijoittajiin. Juhon asiakaskunta koostui instituutionaalisista asiakkaista, family office -asiakkaista, sekä sijoitusyrityksistä ja yksityissijoittajista.

Juho on kauppatieteiden kandidaatti australialaisesta Edith Cowan -yliopistosta ja hänen Etelä-Aasiassa viettämänsä vuodet ovat tarjonneet hänelle uniikin perspektiivin globalisoituneeseen liiketoiminta- ja elinympäristöömme.